Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Mail Menu
Facebook Twitter Melding Whatsappgroep Contact

Weekmarkt in ons eigen dorp

Elke zaterdag

Organisatie

Plein 5 Woon Decoratie en Bloem&Stijl bij Jenny organiseren al sinds vorig jaar iedere zaterdag een weekmarkt op het mooie pittoreske plein in Ingen. Iedere zaterdagmiddag zal er een aantal kramen op het Plein staan om zo de mensen uit Ingen & omstreken de gelegenheid te geven (h)eerlijke, verse en goede producten op de markt te kopen.

Natuurlijk is er op zaterdag Plein 5, Bloem & Stijl bij Jenny, heerlijkheden van Bakkerij 't Haverland, Toon's noten en op donderdagmiddag staat Vishandel Jos Geerts op het Dr. A.R. Holplein. Geregeld staan er ook andere ondernemers bij om hun mooie en/of heerlijke producten te verkopen. Dus kom op donderdagmiddag voor de beste vis en op zaterdag voor een groot aanbod aan diverse producten

 

Interesse

Natuurlijk zijn de dames altijd op zoek naar meerdere standhouders voor deze gezellige, kleine markt. Gedacht wordt aan groenten, fruit, wijn, stoffen, poelier, kinderkleding etc. etc.

Dus...... ben jij iemand of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Meld je aan of geef het door aan Plein 5, telefoonnummer 0344 604508. Mailen kan ook: stuur een mail naar info@plein5ingen.nl. Zij organiseren de markt kosteloos!

Fotogalerij

     

 

 Evenement

 Weekmarkt Ingen
 Datum  Zaterdag
 Tijdstip  13.00 uur tot 17.00 uur
 Locatie  Dr. A.R. Holplein
   

 

© 2017 - Signaleringsgroep Ingen Leeft! - Privacy verklaring